Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Cafébesök 3



Prydnad

Kaffe hör alltid till
min beställning,
men jag säger inget
för du vet redan
vad jag vill ha,
och du kommer
med en bricka
med muggen och kringlan,
och jag lutar mig bakåt
och sjunker in
i caféets lugn

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-12-03 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP