Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Haiku

blod röd måne

ljus strimman i takt

vid havets ände






Bunden vers (Haiku) av Julio VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-06-26 20:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2023-09-11

    ej medlem längre
Väldigt vacker haiku:)
2022-08-13

  Eva Langrath VIP
Vacker haiku.
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP