Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som en gång så viktigt var..

Det slog mig plötsligt en dag
Då jag sorterade bland intyg
och kontrakt
Som en gång så viktiga var

Att de förlorat sin status
och elegans
Och att de nu i min fantasi
Mest liknade vita flingor
stora som pappersark

Så jag vek dem till
vita papperssvalor
För att en sista gång
få se dem flyga
Och sedan långsamt
gå ner för landning
och ta mark




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-27 22:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lite intressant är det att läsa dom innan de som du så fint uttrycker det landar.
På soptippen förmodar jag.
2022-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP