Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOVA PÅ STRANDEN

Jag ville ha en säng

på havsstranden

eller en kökssoffa, rentav

Jag skulle somna smekt

av havsbrisen

där vid min barndoms

sommarhav

Tänk att få vakna nöjd

på morgonen

efter en ostörd

sommarnatt

Jag ville sova gott

på havsstranden

trygg som ett barn

eller en katt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2022-06-28 07:23



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fint.
Finns knappast något mer
fridfullt än att somna till
ljudet av vågor mot en strand.
Och att sen vakna därtill.
2022-07-07

    ej medlem längre
Enkla önskningar som jag hoppas kommer att uppfyllas!
2022-06-28

    ej medlem längre
Enkla önskningar som jag hoppas kommer att uppfyllas!
2022-06-28

  stormengudrun VIP
Det låter gött! Vågornas kluckande är bästa sömnmedlet:-)
2022-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP