Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas

Solen lyser
Ja den gör visst det
Det sjunger några fåglar i ett träd
Här går jag i min enfald
Här går jag och andas
Andas
Går och andas

Barn cyklar förbi mig
De skrattar och verkar ha skoj
Skoj
Barn vet så lite om livet
De leker och har skoj

Sätter mig på en bänk
Måsar skriar
Skriar och skränar
Vinden tar i träden
Det susar i trädkronorna
Susar
Här sitter jag och andas
Andas




Övriga genrer av Aspergerblues
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-28 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspergerblues