Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fridsam natur



vanligen en fridsam natur
finns det något som gör den sur
manipulativa krafter
som river ner det andra byggt upp
i botten av koppen
finns det en grinig tupp


anm.
förväntningar måste varje individ
själv uppfylla
det viktigaste är att kunna se
glädjen i gryningens öga




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-28 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP