Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag trivs bäst.


i min trånga 1:a
sitter jag med min
5 år gamla stereo
som faktiskt kan spela band
- ja, javisst kan den det

på mina gamla inspelade
band
hörs toner
och även en röst

\"jag trivs bäst i öppna landskap
nära havet vill jag bo\"


jag förundras över hur jag hör min röst
beblandas med Ulf Lundell
det är en vacker visa



men
jag trivs bäst i din öppna famn
i din närhet vill jag va\'




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-08-04 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor