Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det skiter väl du i? (Onödig förklaring om bilden. En mås verkar skita i det mesta. Den bara flyger, trippar omkring, äter, sover och som sagt, ski...)


Det skiter väl du i





Det skiter väl du inte i.
Alls.
Men det är klart.

Händer det så gör det.
Händer det inte.
Så gör det, det inte.

Vilket som, skiter väl den i det.
Om den nu gör det.
Skall väl du skita i, eller?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2022-06-29 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP