Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Berg och dalbana


att aldrig sätta horn på andra
och på olika sätt dem klandra
dessvärre den som framhärdar
finner till sin förskräckelse
i pannan knölarna som ut växer

Berg och dalbana genom livets skiften
något av andra vi med tiden oss lärt
ska kunskaperna vi då fått
ge oss ett inskränkande mått?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-06-29 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP