Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tänk ändå klokuggla


av chocken gick som i trans
satte kontakten i väggen
grödan skulle bevattnas
ingenting hände motorn brummade
dimman vände
hade glömt skruva på kranen
hade gått fram till planteringsbordet
tittade upp där boet var
chocken jag fick
koltrasten låg där igen
hade börjat sin tredje kull
Det är vanligt sade dame Edna, van ornitolog
Nu får jag notera i almanackan
efter 5 dagar börjar hon ruva

mina pälsmuffar längtar ut
tycker matte är svår
den här gången ska jag sätta upp ett paraply
över buskarna i kattgården
och grinden ska vara stängd
de kan leva fredade därinne längre tid.
De får då chans till ett bättre liv
skator och andra rovdjur dödar de små
och ångesten fåglarna och en annan känner
då ungarna i boet och de som fallit ner ska matas.

Tack för idag älskade uggla kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-06-29 17:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Människor är så handlingsförlade eller lata de står där med korslagda händer och i.nget händer. Alla är viktiga hur många djurarter utrotas och alla ser på
2022-06-29

  morgonstjärna VIP
Så jävla l trött på skatorna ska ta fram luftgevär och kulorna de dödar de små först lång tid och matning. Ska anmäla mig till en skytteklubb. Så led åt deras kraxande.
2022-06-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP