Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det öppna digitala samtalet är fritt och öppnar upp sjäens djupaste landskap - om vi vill. OBS! Jag tackar på förhand för att Du läst o för Dina: eventuella applåder, bokmärkningar, svarar tackar öppet här på feedback, kommentarer o konstruktiv kritik.


DIGITAL LOVE (Digital telepati)

DIGITAL LOVE

En blick, en blink, emojins flirt
Uppskattning, samförstånd och prat
Vi kan svara varandra på stört
chatta och få svar omedelbart

Vår vänskap trots avstånd i geografi
Tystnaden hade varit så fatal
Delandets glädje är min filosofi
Jag är så glad över att få vara digital

Ryser då ett hjärta lyser i Dina rader
Känner värmen förmedlas digitalt
Får veta om Dina senaste eskapader
Hur kan nån tycka FB är banalt?

grått alfabet utan hjärta och symbol
Älskar positiva ord, el, och internet
Utropstecken förstärkte Ditt glädjevrål
Din profilbild är det vackraste jag sett

Verktyg underbara, brukade på rätt sätt
(I orignaltexten ingår emojis här)
©
Victoria DominiQue

Tema: VÄRME #100_Ord (5-minuters #rim) #DIGITAL

________________________________________________
OBS!
Jag tackar på förhand för att Du läst och för Dina:
eventuella applåder, bokmärkningar och svarar och tackar öppet här på feedback, kommentarer, konstruktiv kritik, under mina texter - när jag har kraft, tid, inspiration och skrivlust.

Jag förmår tyvärr ej svara på mail så ofta:
Varför står här;
FÖRFATTARSKAP VS TILLGÄNGLIGHET & EGNA GRÄNSER
www.poeter.se/Las+Text?textId=2409037
 



Fri vers av DominiQueen
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-30 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen