Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag se sanningen nu?

Jag köpte nya glasögon idag,
kanske skulle jag kunna se sanningen klarare nu
men vem ser talade ord.
Naivt sa jag, magiskt sa du.
Dra ut en stol åt mig, jag vill sitta för nära dig, din hud.
Det luktar rök och överbetalt kaffe på cafét.
Främlingar går förbi och jag är en siffra i en stol
ännu en lång-bort-brinnande-anonym-sol,
som brinner för att leva.






Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-30 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP