Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facit

Jag har avundats avgrunden i tusentals stilla sekunder
En turist på baksidan av månen
Fejkat sorg för att låtsas vara munter
Fejkat pressen av den lycksamma sonen
Jag har flyttat på klisterlapparna på rubikskuben och stolt visat upp resultatet

Jag vill inte äga situatonen
Eller ens ha kontroll

Jag vill veta varför kontrollen kändes så viktig.




Fri vers av Adrian.Eckman VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-07-01 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian.Eckman VIP