Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Oh du kärlek. Av Florentina 2022-07-02. Datumet är från dagen då texten lästes av mig, oavsett när texten publicerades.


Kommentar på en text (2373) några rim i åstunden




En bok kan heta 'med hjärtat i handen',
en strand kan veta vad som leker i sanden,

ibland kommer en våg in i kroppen,
ibland känns det som sista droppen,

sommaren är kort sjungs det i sången,
även det eviga minnet från just den gången...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2022-07-03 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP