Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sågning

Dina dikter är fulla av ofullkomligheter
och brist på sammanhang.
I de meningar som du försöker få fram något
saknas stringens vilket innebar att budskapet
faller platt till marken.
Du faller lätt in i pekoral som i och för sig
kan vara nöjsam i sin simpelhet.
Plattityderna är påfrestande i sin vulgaritet och
språkbehandlingen brister på flera punkter
med meningsbyggnads fel och blandning av futurum och
praeteritum.
Sammanblandningen av preteritum är påfrestande
och tyder på ett omoget språk.
Hopblandningen av singularis och pluralis sker på ett
okontrollerat sätt ,rent utsagt språkbehandlingen lämnar mycket övrigt att önska
Stavfel saknas dock.
Kort sagt du borde nog söka din någon annan sysselsättning




Övriga genrer (Essä/Recension) av Kungskobran VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-02 20:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bara att bita ihop och försöka igen.
2022-07-04

    Sefarge VIP
Kortfattat kan man efter
Denna sammanfattning
Förvånas över att det
ändå finns så många
läsare till alla
edra alster.
2022-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP