Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Behöver vi ett BEVIS för att vi finns och ÄR? ------- OBS! Jag tackar på förhand för att Du läst o för Dina: eventuella applåder, bokmärkningar. Jag svarar tackar öppet här på feedback, kommentarer o konstruktiv kritik.


FOLKBOKFÖRING

#FRITT #FOLKBOKFÖRING

FOLKBOKFÖRIM

Jag vill säga att vi föds i hast
och att jag inte är någon bokföringsfantast
men på skattemyndigheten
har för vårt samhälle, de skyldigheten
att bokföra oss,
för vårt folk ska ett nummer, spårbar identitet
även jag, ett irrbloss
från självaste kosmos
som älskar vara en hemlighet
i min egna dignitet

mitt slutar på 8 noll
om nån vill ha koll


(c) Quick-Rim - à la DominiQue
.
.

___________________________________



Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-04 20:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Folk bok för rim … ha ha den var bra… den vill jag läsa #folkbokförim
2022-10-06

  DominiQueen
Haha Marita, tack
vad bra - då vet vi dé :-)
2022-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om sifferkontroll
jag är också me
mitt slutar på två, tre.
2022-07-06
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen