Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikotomier



Varje kultur
och tro
mänsklig frid
och ro
naturlig rätt
och frihet
kräver tolerans
och respekt.
Krig
och genocid
Diskriminering
och apartheid
Hat
och förakt
föds av intolerans
och arrogans.




Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-05 14:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mångfald o förståelse
alltid bättre än enfald
och inavel,!
;)
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP