Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DUM LUCET IN ABSENTE,DIABOLUS EST PLENUS

Den genomskådliga teori som avslöjar sig själv
som otillförlitlig i sin strävan bevisa någonting
genom teoretiska trossatser med att utesluta
den praktiska visar endast på dess motsats av
att Gud som skulle skapat himmel och jord,
och alla levande varelser,visar sig i själva verket
vara djävulens verk,där djävulens effektivaste
list är att inbilla människan att han inte finns
medan Gud lyser i sin frånvaro.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2022-07-10 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP