Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HEM TILL ANKEBERG

Nej, det blir inte fågelvägen

men det går ändå fort

Själv har jag fått ny spänst i stegen

på väg mot Guds pärleport

 

Vägen hem till Ankeberg

innan träden skiftar färg

 

 

Gäster som ska övernatta

känns mest som ett straff

men det blev blott några dygn

Det gjorde mig rätt paff

 

 

Hemma väntar Joakim

Farmor Anka likaså

Alexander Lukas målar

himlen serieblå

 

 

LARZ  GUSTAFSSON 6/7 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-07-06 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP