Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julibagatell 5

 

 

Tårarna fryser

till is i vandrarens spår

lägger sig höstens

minnen bidar sin tid och

längtar efter en ny vår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-07 12:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nog längtar någon till kyla o höst,
men än klappar hjärtat i någon bröst,
i minnen falla flagor av sot o brand,
kanske i drömmen en eka ros i land,
kommer tid kommer råd med ostadig röst
2022-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP