Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra klokuggla<3


Clownögon


Du är jag jag är du
Clownögon ser tillbaka
rör vid ytan
om jag kunde stannade jag tiden
Väntan är en evighet
väntan ett ljus i mörkret
hoppet viljan vi behöver
när du utplånar avståndet
Sengångaren lyfter koppen
fylld av våra tårar
gårdagens och nuets

I aftonljuset
simmar vi tillsammans
i det varma vattnet
mot morgondagen
när solen stiger ned från himlastegen
till vila







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-07-07 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP