Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekstolkning

 

 

 

och alla de ord vi berättade

talade om vår sanna historia

 

och alla de sorger vi grät

berättade vår innersta längtan

 

och alla de minnen vi erfor

tolkade vår sanna kärlek

 

och allt det vi gjorde var sant

 

 

och vi älskade varann




Fri vers av Liten Karin
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-08-05 12:42



Bookmark and Share


    susi
så vackert =)
kärlek e en underbar känsla
2006-08-06

  Yvonne Vigstrand
Mycket vackert...tycker mig känna igen mig i detta.
Kram Yvonne
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin