Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zen då...julibagatell 6

 

 

Allt eftersom en

dag läggs till en annan vad

kommer ske härnäst

jordgubbar Champagne eller

en stor frozen daquiri

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-09 09:48



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Dagarna kommer och går
ibland måste man ta det man får!
Champagne kan jag vara utan,
men en kall Daquiri kan jag ej va förutan!
2022-07-12

  lodjuret/seglare VIP
Själv hoppas jag mest på att läsa mera av din penna. Men ent läskig glas vätska med is gör nog sitt i värmen och det stilla regnet.
2022-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP