Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sus

 

 

bredvid

under, varm

 

levande utanför

öppet

olåst

 

vi, ett

 

sprängande

landskap

 

av vägar och tystnad

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-10 05:16



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...och i fjärran
hörs en enslig
fågel l o m,
ljudet studsar över källan.
2022-07-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP