Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hoppas du mår bra kram


Bästa botemedlet klokuggla

Osunda som invadera
de måste blockeras
egna kunskaper värderas
sundhetsrecept säger radera





Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-07-12 15:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mår bättre kostymen var tunnsliten men vävdes starkare.
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP