Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fjäderpenna

 

Då jag fyller den med ljus

väver den dig drömmar 

om en bättre värld, där alla

jämlika och värdefulla

gå över gatan av ljus, känn värmen

över din hud

låt den tränga in i själen

ser du sommaren går över ängen

med utslaget hår

ha en härlig dag kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-16 11:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
önskar dig med hela hjärtat kram
2023-10-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP