Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos tandläkaren


Vi människor har i alla tider
gjort upptäckter
därför har vi utvecklats
uppfinningar
kan vara på gott och ont
om de sistnämnda överväger
minsta lilla tuva stjälper
insåg från början nätets negativa
inverkan på människor
den erfarenheten har varit
som att göra en rotfyllning
utan bedövning

berg byggs inte på en dag
den okunnige drar det kortaste strået
visst kan jag förstå människor
som är blåögda, var det själv
men rotfyllning värker.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-07-17 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP