Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vidare

 

 

 

väntan

 

 

lång tid

kort

 

smärtan är

 

inhägnad insikt

nyckel

 

öppning

mot det oskrivna flödet

en förnimmelse

 

av ord är

mitt växande

kalhygge

 

under din sol

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-18 02:08



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Själen
lever,
förnimmer - reagerar....
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP