Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag älskade uggla. en rolig bild fick från min taivän.


Banankontakt



det är mera heta linjen mellan oss
som stödjer varandra i vardagen
dame Edna börjar gå allt sämre
talade med hennes mångåriga vän
som märkte min oro för henne
ingen får ge henne negativa vibbar
så hon tappar livslusten.
Bekymrad med råge hon börjar
tappa livslusten över se sina krafter
minska och det går ut över matlusten.
Givetvis tänker hon på sin krafts dagar
men ingen ska trycka på blåmärket
så det blir ännu större.
Frågar mig om inte vännen hellre ser
att hon inte behöver göra ärenden, visst
kan jag förstå, men var då ärlig
och säg jag orkar själv inte längre, har
min egen sjukdom tänka på.
Syvende och sist tänker människor
sig själva, minsta skalbagge klättrar
på kompisarna istället för att drunkna.
Allt går att skylla på Corona, före den
gick hon till affären och handlade.
många blev drabbade, de som
nödvändigt behövde social kontakt
och fysisk ansträngning för kroppen
behöver det varje dag. får den inte
går den bakåt och blir sämre.
Det tar tid att bygga upp, men snabbt
att riva ner.
Försökte få henne inse ålder betyder inget
även om hon är 98 måste hon
röra sig mera. Tappar människan livslusten
sätter den sig ner, försöker inte ens
enbart resa sig från en stol blir svårt.
Börjar se referenser till min plastfaster
lantbrukardottern då det gäller livslusten.
Hon svalt ihjäl i sin fåtölj. Inget jag visste
blev vansinnig höra "hon ville dö"
då jag frågade varför i helvete
körde ni henne inte till akuten för dropp!
Vad är familjen annat än en blodsugare
då de behöver hjälp. Men när givaren
behöver hjälp finns familjen inte.

Tack och lov lejonet kommer snart hem igen
med sina kunskaper som god man.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-07-18 13:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Må bättre? Mår jävla bra då jag inser vilka ni är.
2022-07-18

  morgonstjärna VIP
Skjuter ner alla skator de är lika vidriga som poeter monster
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP