Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Korsdraget



att vädra sina åsikter kan vara prövande
för den som tycker annorlunda
Det är så krigen startar
Vad vet vi om varandra bakom tangenterna
har mött flera med tunga ryggsäckar
visserligen kan vi ur askan utläsa
stundens vulkanutbrott, fast där kan vi gå bet
varje människa bär på sin hemlighet
Den som förmår samla alla korn i sin hand
kommer närmast vaska fram guldet

samlar bilder att värma mig vid
det borde varje göra
visst blir resenären tacksam hinna med sitt
utan behöva dra i snöret

fortsatt bra dag älskade uggla kram





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-07-19 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP