Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla.


tacka för varje dag


Glöm aldrig tacka
för varje frisk dag
något så enkelt som andas frisk luft
kunna dricka rent vatten ur kranen
Inte alla förunnat
Vännerna tänker på Åskbollen
sådan ångest hon haft
maken gått genom tuff
cancerbehandling
i måndags opererades han
En svår op han är stark,
klarade den
Han måste leva resten sin levnad
annorlunda
hon överlycklig han lever.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-07-19 16:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
han mår bra idag får hoppas han gör.i forts.
2023-06-07

  morgonstjärna VIP
Förstår henne kram
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP