Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Gallret klokuggla


Det finns de som inget fastnar på
varken kardborre eller andras smärta
jag stryker över ditt hår
Var inte ledsen tillräckligt jag är
Du har burit mer än människa bort
det är omänskligt vad de gjort
Du är ledsen var inte det
utan dig och dina ord
hade jag inte överlevt
önskar mig tillbaka om det går
tacksam du mår bra
fast jag inte hör rösten din
läser jag orden
det gör mig glad förstå
men blir ledsen
om jag gjort dig ledsen.

Ledsen är även Latte kan inte
komma ut gallret i vägen
fågelungar och katter går inte ihop
Hösten är vacker och lång
de kom ut sent förra året också.
Paret har blivit bofasta
de vet de är trygga
för de hemska skatorna
som vet äggen kläckta
var tvungen väsnas
för de skulle flyga sin väg.











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-07-19 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP