Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Värmerekordet idag


Slipper Sverige bara över 30
det kan vara nog för känsliga
Övertygad om den nyheten
den sanning vi måste utgå från
Imorgon ska det firas taivännens
födelsedag över taimat
Luftkonditionering där finns
dagen kommer bli hetare än maten
därpå ska pälsmuffarnas klor ansas
Glädje finns även för myrorna
Måste hinna köksgolvet klart
inbillade mig igår det var idag
men nu hinner jag även byta
köksgardinerna
för inte bli trött av tankarna
tar jag dem en i sänder
för inte få akut värmeslag

hoppas du och alla uppsöker skugga
och dricker vätska nog dessa dagar
då kvicksilvret joggar längs Åreskutans topp




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-07-20 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP