Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart humor


Så var det dags igen med vaktombyte
Växling av stafettpinnen
under natten kastade
vår Herre alla oheliga i samma fängelse
där han ständigt under deras sulor eldade
de dog tusen dödar varje natt
men varje morgon liksom Fenix de vaknade
till ett och samma elände




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-07-20 10:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP

tänkte tankarna men trött somnade
vaknade med rök i håret sedan var tanken klar


2022-07-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP