Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra :)


efter en varm dag klokuggla



Långt från avundens likbleka guld
och fjärran krutet och myten
står de fantasifulla i coctailbaren
skålar sina tomma glas
en eloge kraxade Fredrik
och putsade fjädern
kände ett sting av avund
Lånarnas oändliga rikedom
nya resor fjärran stränder
då de ser i glaset
en sjö mot dem vinkar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-07-20 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP