Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tänk ändå klokuggla


de nya gardinerna
inhandlades då lejonet och jag
var i en grannstad 2015 där de sålde tyger
vi båda handlade på oss guldkorn
ett härligt blommönster
äntligen suckade de
och vädrade morgonluft
Trodde du glömt oss i plastpåsen
det hade jag fast det sa jag inte
glädje finns där vi minst anar
golvet vrider sig belåtet
som en katt i solen
tänk när varje kvadratmeter
sjunger med i hallelujakören
då ska jag ta fram dragspelet
och spela en truddelutt även om det låter
kanhända kommer trätofflorna på
och träskodansen
sjunger takten






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-07-20 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP