Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fönstret


trodde inte mina ögon
kvicksilvret har stigit till 32 grader
varje por står vidöppen
som ett fönster
minsta sval pust mottages tacksamt
cykelåkare passerade
då jag hängde gardiner
deras packning svalkande bad
en sanddyn eller en klippa
gömd under en randig parasoll
låg en burköl
snarkande med öppen mun
där flugor letade efter en landningsplats
sandiga fötter stegade
till loja vågornas svalka

undrar hur många grundlägger
sin cancer dessa dagar?





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-07-20 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP