Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTE

Tittade upp mot evigheten
kände
den absoluta litenheten

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-20 19:55



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Den lilla människan i det stora sammanhanget.
2022-07-26

  Quasimodo
En stor tanke i några få ord!
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP