Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgonkram klokuggla<3


Hissknappen



Då hon tänker på diagnosen
stiger temperaturen
Det krävs inte mycket bilan faller
kapar en giftig tunga en nerv får spasm
Sockret i koppen propplösare
att sköljas med
de ofostrade står buntade tätt
i cellen spottar de i taket
svärjande står de i regnet
buttra grenslar mopeden
åker runt i räntefällan
söker tråden nysta tills lampan tändes
trycker då på knappen hissen stiger
till översta våningen
deras skallar som glas
en fundering bara hon läser
tidningen deras

sjön suger men det är värdelöst dötråkigt
med repriser





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-07-21 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP