Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Langen går


temperaturen blott 26 grader
varje grad mindre orken räcker
joggade runt med vattenkannan
redan klockan 6.00
växterna behöver påfyllning

visst känns det härligt handen stryka
över det rena från igår
städet fortskrider
rentvättat hår ska firas
med den som fyllde år
de fräcka skatorna har stenkoll
koltrastungarna kläckts
tog dem på bar gärning hoppa
som koltrasten längs kattgårdsnätet
luftgeväret ska plockas fram
i god tid före nästa säsong
måste träningsskjuta
så inte en förlupen kula
möter annat mål.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-07-21 09:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram<3
2022-08-01

  morgonstjärna VIP
ha en bra dag klokuggla kram<3
2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP