Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text En udda musas integritet. Av Gawain 2022-07-21. Ibland övermannar lusten att konsumera, instinkten för egen överlevnad...


Kommentar på en text (2511) rim av nöden





Lockelse att läsa skrivet är stor,
även om den stundom agerar 'lillebror',
till chimära lusten och nyfikenheten,
den som ständigt är 'på tapeten',
likt en fluga som bedriver 'hor'...


(2022 07 21)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-01 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP