Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olika minnen


Minnen

Minnen är inte likadana
även om man varit med om samma sak
Synvinklar är olika
ock inte lite heller
Vissa saker fastnar i minnet
fast inte samma för alla människor
Vi är olika




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-21 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP