Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderappen klokuggla


Visar på svalare
det tackar jag för och varje
vattenkran och skuggsida
Det är härligt med sommar men
lycka är brisen
inte värmeåskväder
och blixtnedslag
Vi pratade om tålighet mot värme
Taivän var tålig
men efter 30 år i Sverige
är hon även känslig












Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-07-21 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP