Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sval humor



Å tack för du satte på fläkten
nu börjar jag svalna
försökte hitta korsdraget
men fann det inte
Låt mig somna så här aaaaah
flina inte så där
du skulle bara veta hur det känns
gå med päls då det är 32 grader
Brukar du göra det?


Anm. Vilken syn före jag satte på fläkten
låg katterna på rygg mot det svala golvet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 708 gånger
Publicerad 2022-07-21 22:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Han förstår inte vad jag gör hos Wilmer i början såg jag en pratbubbla..duger inte jag längre.
2022-11-14

  morgonstjärna VIP
han hälsar på alla mycket social ett charmtroll :)
2022-10-31

  morgonstjärna VIP
Latte en ovanlig kille. Han tänker mycket.
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP