Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en form av reinkarnation klokuggla.


Vad menar jag undrar du
det är molnigt och bara 17 grader
DET ÄR UPPLYFTANDE
skämtar jag?
NEJ DET ÄR ALVAR ja inte det på Öland
då stavas det med två L
är väl inget tjata om
var bara lustiger som en av de sju dvärgarna sa.

ska ta bort det här tramset senare Peter Parker
förstår hur det känns då solen bränner bort
allt liv på vår jord det är 17 grader idag
riktigt tacksam finna molnskärmstaket
hoppas det sprider sig så de med 50 grader
även får del av blodtransfusionen.
Då hjärnan började fungera insåg jag varför
min höjdfobi plötsligt kickade igång
utan hålla i mig i något stadigt kunde jag inte
stå fritt på den låga stegen
brandlarmet hade börjat tjuta
taivännen plockade ner dosan åt mig
gardinerna fixade jag för där fanns räddningsplankan!
nu då temperaturen är dräglig kan jag fortsätta
mitt arbete
vill bli klar före snöflingorna faller





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-07-22 06:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:9 ganska kul låta den ligga kvar
2022-07-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP