Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julibagatell 10

 

 

Asken Yggdrasil

ruvar på en hemlighet

Hugin och Munin

sitter högst upp i toppen

och ser ut över världen

 

saknad av Oden

blind utan deras ögon

är allt höljt i dis

olycksbådande kraxar

korparna över livet

 

en sista gång tar

de till flykten bättre vila

på Odens axlar

än högt uppe i toppen

på världsträdet Yggdrasil

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-07-23 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP