Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julifundra 7

 

 

Där jaget råder

finns inget utrymme för

ett vi tillsammans




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-23 15:20



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kloka ord
2022-07-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Näe för jag är ental ,vi är flertal. Bra sagt!!
2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP