Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek i kras


Julibagatell 11

 

 

Newtons tyngdlag

fick hatthyllan att rasa

när hatten las på

samma effekt som när ett

ord får allt att raseras

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-23 16:22



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ett ord kan betyda allt, uppbyggnad eller rasering.

Och LG dina ord är patetiska och skulle verkligen behöva raseras
2022-07-24

  Fale Bure VIP
LG
Person angrepp ignoreras...sorgligt
2022-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Det finns sådant som bör raseras.
2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP