Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagbok som dragkrok. Det stavas nästan likadant och det förstås i det språk som kan uttalas stundom som 'rotvälska'. Snart är det dags att som inse något. Jag undrar just vad kan vara. Vem står ensam i ensamheten o 'väl färden'...


Dagbok som dragkrok





Dagbok som dragkrok
har vissa punkter
gemensamma, undrar just

så vilka de
kan vara. En
människa kan verkligen

förvåna sig över
att mänskligheten överlevt.
Trots många umbäranden

samt ibland egotrippade
och negligerande föräldrar
eller i vilket

fall den vilken
är satt att
vaka över och

kanske även stimulera
barnet till att
växa till en

vuxen person, vilken
förväntas kunna ta
vara på sig

själv. Med eller
utan kunskaper om
hur att göra

just det. Varför
finns det egentligen
alls skola, räddningstjänst?




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-07-24 09:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
För att människor är 'dumma nog' att bry sig om några främlingar?
2022-07-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP