Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ba rulla med din squad


även om de hatar mig


jag vet vad du behöver
vad som är rätt för dig
en äkta g är det du söker
du vill ha en bror som mig

jag bygger dem som lögner
i narcissus korthusberså
men när jag sen länge sover
ska alla mina tempel ännu stå




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-25 21:09



Bookmark and Share


    Music mind VIP
”I narcissus korthusberså” superb rad.
2022-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd